God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 17 november 2016

En liten gris har kommit emellan

Varför har jag inte skrivit något på bloggen sen i lördags undrar nog många av er mina trogna läsare? 
Jo det är så att en liten gris har kommit emellan. Författaren till boken om "Knorrvar"* - Olof Alvarmo - har skrivit manus färdigt till en ny bok - en fortsättning på berättelsen om den lilla grisen, som vuxit till sig ju mer det närmat sig jul, och jag fått det glädjande förtroendet att illustrera även denna bok med passande teckningar. 
Jag har visserligen fått god tid på mig av Olof, men den här hösten har mycket annat tagit min tid i anspråk.Och när jag väl fick tid att sätta mig ner med Olofs manus och klura fram teckningar började det bli bråttom för att boken ska hinna bli tryckt och färdig till jul. 
Så Knorrvar har fått bli något slags prioritet nummer ett den här veckan. Men nu har tryckeriet fått alla teckningarna till boken, så jag kan tag i sådant som fått stå åt sidan, så innan kvällen lär det nog ha rasslat till med ett och annat här på bloggen. Har ju samlat på mig en del som jag ännu inte hunnit skriva ner. 

Med egen hemsida

*
) Fotnot: Knorrvar är en liten gris som till och med har en egen hemsida www.knorrvar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar