UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 17 november 2016

En liten gris har kommit emellan

Varför har jag inte skrivit något på bloggen sen i lördags undrar nog många av er mina trogna läsare? 
Jo det är så att en liten gris har kommit emellan. Författaren till boken om "Knorrvar"* - Olof Alvarmo - har skrivit manus färdigt till en ny bok - en fortsättning på berättelsen om den lilla grisen, som vuxit till sig ju mer det närmat sig jul, och jag fått det glädjande förtroendet att illustrera även denna bok med passande teckningar. 
Jag har visserligen fått god tid på mig av Olof, men den här hösten har mycket annat tagit min tid i anspråk.Och när jag väl fick tid att sätta mig ner med Olofs manus och klura fram teckningar började det bli bråttom för att boken ska hinna bli tryckt och färdig till jul. 
Så Knorrvar har fått bli något slags prioritet nummer ett den här veckan. Men nu har tryckeriet fått alla teckningarna till boken, så jag kan tag i sådant som fått stå åt sidan, så innan kvällen lär det nog ha rasslat till med ett och annat här på bloggen. Har ju samlat på mig en del som jag ännu inte hunnit skriva ner. 

Med egen hemsida

*
) Fotnot: Knorrvar är en liten gris som till och med har en egen hemsida www.knorrvar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar