November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
 • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
 • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
 • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
 • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
 • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 20 maj 2017

Bli inte rädda idag!

Om en halvtimme - närmare bestämt kl 12.väntas ett par jaktplan från det svenska flygvapnet flyga på hörbar höjd över torget i Borgholm.
Bli inte rädda, det är isåfall varken Vladimir Putin eller Donald Trump som har fått spader utan bara Ulf Olsson som ordnat en liten extra show med anledning av att det är Ölands motordag i Borgholm idag.  

2 kommentarer:

 1. det hände ju absolut ingenting

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då missade du tydligen det lilla propellerplanet som var uppe och surrade ett tag! Det var ju i alla fall Nånting!
   :-)

   Men annars är det ju bara att konstatera att några jaktplan från det svenska försvarsmakten såg vi inte röken av den här gången. Så fort jag vet varför så lägger jag ut en förklaring här på bloggen...

   Radera