MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 5 maj 2017

Från oläsligt till läsbart

Har fått flera befogade klagomål på att klippet med Hr Stadsrådet Joel Erikssons inbjudan till Hr Statsminister Stefan Löften varit oläsligt p g a textens litenhet, så här har jag därför gjort en avskrift med större text, sålunda lydande:  
Kom hit, Hr Löfven (S)!
Då Hr statsminister Löften nyligen vidtog åtgärder för att öka antalet väljare till vårt parti (S) på mindre orter genom att besöka dessa i egen hög person, anser jag det vara mycket olyckligt, att han därvid ej passade å att göra ett studiebesök här i Grönköping, när han ändå var i närheten.
Å denna plats har vi (S) lyckats skapa ett framgångsrikt samhälle, väl värt att tjäna som föredöme för Stockholm m. fl. oroshärdar. Vi har, som bekant, ett utbrett företagande med bl. a. torghandel, Varuskrapa, svineri å Brylunda, Gårdbergs snickeri och F:a Låsa & Tänger. 
Resultatet i skolorna härstädes har ökat till en mig veterligen oöverträffad nivå, sedan vi för några år sedan lät eleverna själva bli delaktiga i betygsättningen. Även sjukvården fungerar utmärkt, och kommer att bli ännu fördömligare, när vi lyckats bemanna den nya Hälso- & sjukstugan. Faktum är att vården är så populär, att jag skulle tro, längre i köer för att få komma in till doktorn här å orten, än vad som är fallet i de flesta storstäder. 

Så det var ord och inga visor i brevet till statsministern från Grönköpings starke man. 
Så vad har hans kollega i Borgholm Hr kommunalrådet Ilko Corkovic kunnat ha att sätta emot med? Haket kanske? Och "Amerikaparken"? 
Men egentligen var det ett helt annat brev som jag tänkt visa er mina kära bloggläsare och det ska jag be att få återkomma till när jag har hittat det i min något utspridda klippsamling. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar