God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 7 maj 2017

Spänningen stiger

Måste erkänna att det franska presidentvalet idag är en aning mer spännande än vad torgtuppen i Borgholm skulle heta. Utgången av dagens val har faktiskt betydelse inte bara ör Frankrike utan för hela Europa och vår omvärld - oavsett hur det går. Så just nu sitter jag faktiskt som klistrad vid radion och lyssnar på valvakan i P1 som har hållit på sedan kl 18.
Ett högt valdeltagande anses gynna Emmanuel Macron medan ett lågt valdeltagande anses gynna Marine Le Pen och valdeltagandet hittills idag har varit lägre än motsvarande vid föregående franska presidentval för fem år sedan. Så nog är det spännande. Om cirka 30 minuter stängs vallokalerna och då publiceras dom första franska vallokalsundersökningarna och då har vi kanske ett resultat som står sig. 
Kommentarer
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar