November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
 • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
 • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
 • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
 • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
 • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 27 maj 2017

Ilkos påskfirande en riksangelägenhet i tidningen Dagens Samhälle

Har ju glömt att berätta men påmindes av den magiska torsdagen i förrgår - om en annan torsdag med magi: 
På självaste Skärtorsdagen kom - som vanligt på torsdagar - den veckans nummer av den utmärkta tidningen Dagens Samhälle i min brevlåda och där fanns på "roliga sidan" - som inte helt ovanligt - en koppling till just vår kommun.
Och denna gång till sundet mellan vår kommun och Oskarshamn.
Dagen till ära handlade det förstås om Blåkulla. Slå läs och begrunda:
Klipp ur Dagens Samhälle den 13 april - Skärtorsdagen - i år
Någon som sett kommunalråden Ilko Corkovic (från Borgholm) eller Peter Wretlund (från andra sidan sundet) på ön ute i sundet under den nu hädangångna påskhelgen? 
Om nu Ilko skulle ha varit där på skärtorsdagen, så var han i vart fall tillbaka i Borgholm på påskaftonen för då var han med vid invigningen av välkomstskylten till Borgholms stad vid gamla stadsgränsen och höll sedan sitt vårtal på torget.

1 kommentar:

 1. Hej på er!

  Jag såg nog att de var där en stund båda två och dansade med Djävulen. Ha ha ha!

  Lilla Häxan

  SvaraRadera