UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 27 maj 2017

Ilkos påskfirande en riksangelägenhet i tidningen Dagens Samhälle

Har ju glömt att berätta men påmindes av den magiska torsdagen i förrgår - om en annan torsdag med magi: 
På självaste Skärtorsdagen kom - som vanligt på torsdagar - den veckans nummer av den utmärkta tidningen Dagens Samhälle i min brevlåda och där fanns på "roliga sidan" - som inte helt ovanligt - en koppling till just vår kommun.
Och denna gång till sundet mellan vår kommun och Oskarshamn.
Dagen till ära handlade det förstås om Blåkulla. Slå läs och begrunda:
Klipp ur Dagens Samhälle den 13 april - Skärtorsdagen - i år
Någon som sett kommunalråden Ilko Corkovic (från Borgholm) eller Peter Wretlund (från andra sidan sundet) på ön ute i sundet under den nu hädangångna påskhelgen? 
Om nu Ilko skulle ha varit där på skärtorsdagen, så var han i vart fall tillbaka i Borgholm på påskaftonen för då var han med vid invigningen av välkomstskylten till Borgholms stad vid gamla stadsgränsen och höll sedan sitt vårtal på torget.

1 kommentar:

  1. Hej på er!

    Jag såg nog att de var där en stund båda två och dansade med Djävulen. Ha ha ha!

    Lilla Häxan

    SvaraRadera