God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 8 maj 2017

Dramatiken som försvann

Dramatiken i det franska presidentvalet försvann nästan omgående igår kväll efter att vallokalerna hade stängt och det genast förelåg ett tydligt resultat och Marine Le Pen erkände sig besegrad. 
Den nye franske presidenten Emmanuel Macron är något av ett oskrivet kort som möjligen kan liknas vid någon sorts blandning mellan Stefan Löfven och Jan Björklund, är stark EU-vän, filosofiskt lagd, ekonom och gift med sin gamla lärarinna Brigitte (ej att förväxla med Bardot). 
Det mest intressanta med honom är nog att han inte tillhör något politiskt parti. Tänk ljuva tanke att vi någon gång kunde få ett kommunalråd här hemma som inte tillhörde något politiskt parti och som i alla lägen kunde se till kommunens bästa och inte ha några partibokstrogna att behöva favorisera. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar