TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 3 maj 2017

Huggsexa om svenske statsministern

Apropå socialdemokraterna i dom högre positionerna så har vi ju uppmärksammat att den svenske statsministern Stefan Löfven (S) inte tänker komma till Almedalsveckan i Visby i år. 
Detta besked har föranlett en huggsexa ute i landet bland s-politiker som vill att han ska komma till deras ort istället när han nu ratar Almedalen. 
Bl a har vårt eget kommunalråd Ilko Corkovic (S) bjudit in hr Löfven till Borgholm har vi kunnat läsa i Ölandsbladet för ett bra tag sedan. 
Samt har hr stadsrådet* Joel Eriksson (S) i Grönköping inbjudit herr statsministern att besöka hans lilla metropol mellan Skövde och Hjo. Allt enligt Grönköpings Veckoblad, där vi har klippt vidstående artikel från i mars: 
Nu är frågan bara om det är hr Corkovic som har inspirerats av sin grönköpingskollega till sin inbjudan till hr Löfven eller det är hr stadsrådet Eriksson i Grönköping som har inspirerats av sin kollega i Borgholm.
*) Fotnot: Stadsråd är motsvarigheten till kommunalråd i en stad. i varje fall i en stad med sanna självaktning som Grönköping. Ej att förväxla med titeln statsråd som är titel för regeringsmedlemmar.
 

2 kommentarer:

  1. Alldeles för smått. Det där tidningsklippet går inte att läsa.

    En normalseende

    SvaraRadera
  2. Håller med. PÅ TOK för smått.

    Kalle

    SvaraRadera