Nästa DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir från
 • Socialnämnden måndag 25/9 kl 9 - länk till sändningen. Ärendelista med handlingar
 • Kommunstyrelsen tisdag 26/9 kl 13 - länk till sändningen. Ärendelista med handlingar
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på just den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 3 maj 2017

Huggsexa om svenske statsministern

Apropå socialdemokraterna i dom högre positionerna så har vi ju uppmärksammat att den svenske statsministern Stefan Löfven (S) inte tänker komma till Almedalsveckan i Visby i år. 
Detta besked har föranlett en huggsexa ute i landet bland s-politiker som vill att han ska komma till deras ort istället när han nu ratar Almedalen. 
Bl a har vårt eget kommunalråd Ilko Corkovic (S) bjudit in hr Löfven till Borgholm har vi kunnat läsa i Ölandsbladet för ett bra tag sedan. 
Samt har hr stadsrådet* Joel Eriksson (S) i Grönköping inbjudit herr statsministern att besöka hans lilla metropol mellan Skövde och Hjo. Allt enligt Grönköpings Veckoblad, där vi har klippt vidstående artikel från i mars: 
Nu är frågan bara om det är hr Corkovic som har inspirerats av sin grönköpingskollega till sin inbjudan till hr Löfven eller det är hr stadsrådet Eriksson i Grönköping som har inspirerats av sin kollega i Borgholm.
*) Fotnot: Stadsråd är motsvarigheten till kommunalråd i en stad. i varje fall i en stad med sanna självaktning som Grönköping. Ej att förväxla med titeln statsråd som är titel för regeringsmedlemmar.
 

2 kommentarer:

 1. Alldeles för smått. Det där tidningsklippet går inte att läsa.

  En normalseende

  SvaraRadera
 2. Håller med. PÅ TOK för smått.

  Kalle

  SvaraRadera