UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 3 maj 2017

Huggsexa om svenske statsministern

Apropå socialdemokraterna i dom högre positionerna så har vi ju uppmärksammat att den svenske statsministern Stefan Löfven (S) inte tänker komma till Almedalsveckan i Visby i år. 
Detta besked har föranlett en huggsexa ute i landet bland s-politiker som vill att han ska komma till deras ort istället när han nu ratar Almedalen. 
Bl a har vårt eget kommunalråd Ilko Corkovic (S) bjudit in hr Löfven till Borgholm har vi kunnat läsa i Ölandsbladet för ett bra tag sedan. 
Samt har hr stadsrådet* Joel Eriksson (S) i Grönköping inbjudit herr statsministern att besöka hans lilla metropol mellan Skövde och Hjo. Allt enligt Grönköpings Veckoblad, där vi har klippt vidstående artikel från i mars: 
Nu är frågan bara om det är hr Corkovic som har inspirerats av sin grönköpingskollega till sin inbjudan till hr Löfven eller det är hr stadsrådet Eriksson i Grönköping som har inspirerats av sin kollega i Borgholm.
*) Fotnot: Stadsråd är motsvarigheten till kommunalråd i en stad. i varje fall i en stad med sanna självaktning som Grönköping. Ej att förväxla med titeln statsråd som är titel för regeringsmedlemmar.
 

2 kommentarer:

  1. Alldeles för smått. Det där tidningsklippet går inte att läsa.

    En normalseende

    SvaraRadera
  2. Håller med. PÅ TOK för smått.

    Kalle

    SvaraRadera