November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 21 maj 2017

Rättelse och förklaring

Till det som jag skrev om överflygningen igår. 
För första var det naturligtvis inga Viggenplan det handlade om som skulle komma hit från Kallinge, utan det handlade även denna gång om JAS Gripen, vårt modernaste stridsflygplan. Dessutom fanns det också ett förbehåll att flygplanen endast skulle komma hit om inget kom emellan. Det var rättelsen.
Så till förklaringen till varför dom inte tog en sväng över Borgholm igår som många hade hoppats på. Det är nämligen lite oroligare tider nu än sist, så dessa flygplan måste vara i beredskap och kunde igår tydligen ha varit på ett uppdrag någon annanstans och förmodligen österut kan kan vi säga. Därför hade dom inte möjlighet till svängen över Borgholm. 
Inte ens några ryska stridsflygplan tog en lov över vår stad igår.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar