UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 21 maj 2017

Rättelse och förklaring

Till det som jag skrev om överflygningen igår. 
För första var det naturligtvis inga Viggenplan det handlade om som skulle komma hit från Kallinge, utan det handlade även denna gång om JAS Gripen, vårt modernaste stridsflygplan. Dessutom fanns det också ett förbehåll att flygplanen endast skulle komma hit om inget kom emellan. Det var rättelsen.
Så till förklaringen till varför dom inte tog en sväng över Borgholm igår som många hade hoppats på. Det är nämligen lite oroligare tider nu än sist, så dessa flygplan måste vara i beredskap och kunde igår tydligen ha varit på ett uppdrag någon annanstans och förmodligen österut kan kan vi säga. Därför hade dom inte möjlighet till svängen över Borgholm. 
Inte ens några ryska stridsflygplan tog en lov över vår stad igår.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar