Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 18 maj 2014

Maud Olofsson igen!

Veckans snackis - både på Öland, Gotland och på hela det svenska fastlandet och något som antagligen också norrmännen haft roligt åt - är naturligtvis TV-intervjun i Aktuellt i måndags med förra centerledaren och näringsministern Maud Olofsson.
Om Du missade att se den, så kan Du se hela inslaget här i repris, det är bara att klicka här och starta filmen!
Maud Olofssons "svar" lär komma att bli en "klassiker" i stil med det som vi minns tidigare ministern Bosse Ringholm ("Rundgång") för. 
Naturligtvis kom den Olofssonska rundgången också att figurera i radions Public Service i förmiddags. Även det inslaget kan Du få i repris, då är det bara att klicka HÄR (och sedan på startpilen) och låta Dig roas i nio minuter av imitatörerna Rachel Molin och Göran Gabrielsson

Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar