Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 16 maj 2014

Några direktlänkar till olika saker från kommunstyrelsemötet i tisdags

Har ju utlovat några länkar för vid det att ni ska kunna komma direkt till vissa inslag under kommunstyrelsens öppna möte i tisdags. Klicka på valfria texter, så kommer ni direkt dit och kan se och lyssna.
Det här var lite grand av vad som hände i ett klassrum på Äkerboskolan i tisdags. 
Om någon undrar varför jag själv höll tyst, så beror det helt enkelt på att jag inte är med i kommunstyrelsen och saknar således yttranderätt när jag är åhörare. 
Ni som kommer ihåg minns säkert att direkt efter senaste valet inledde dom andra partierna inbördes manövrar som i slutänden gick ut på att så mycket som möjligt stänga ute Ölandspartiet från medverkan i nämnder och styrelser. Således har alla andra partier utom Ölandspartiet någon form av representation i kommunstyrelsen, trots att Öp blev fjärde största parti i valet. 
*) Fotnot: Ärende som sedan ska gå vidare till kommunfullmäktige för slutligt beslut
Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar