November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 23 september 2016

Dagen(s) avhopp

Som något av en politisk bomb slog nog Monica Enbergs (S) avhopp som ordförande i utbildningsnämnden ner idag. För att inte hälsan ska ta stryk var hennes motivering. Men när hon påstår att det inte har med utbildningschefens skandaler att göra, då tror jag inte ett smack på henne. Hon är alldeles för insyltad med Lars Bylund för att det ska kunna vara nyttigt. Han måste självklart också avgå nu - frivilligt eller ej - eftersom han är den som ställt till med alltsammans. 
Monica som är en snäll och trevlig person har väl dessutom varit tacksam att dupera för en skrupelfri person som Bylund. 
Men hon gör ett stort misstag när hon säger sig ha fortsatt förtroende för Bylund. 
Varje normalt funtad person i den här kommunen saknar nämligen helt förtroende för den personen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar