MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 20 september 2016

Starkt stöd för sändningar från kommunstyrelse och nämnder i kommunens regi

Det har nog inte kunnat undgå er bloggläsare att det hölls sockenträff i Köpingvik igår, den första i en lång rad liknande träffar som nu ska hållas i vår kommun och ligga till grund för Demokratiberedningens fortsatta arbete. 
Träffen blev till grupparbeten i tre grupper som alla kom fram till att det var dåligt med information till medborgarna från kommunens sida. Det framstod som ett tydligt önskemål att kommunen ska börja med egna webbsändningar både från kommunstyrelsen och från nämnderna. Så där kände jag starkt medhåll för vad jag länge har hävdat. 
Kommunen borde kunna starta dessa sändningar redan nu från de öppna delarna av dessa möten och behöver inte på att Demokratiberedningen ska bli klar med sitt arbete. 
Mer från vad som kom fram under träffen igår avslöjar jag inte i detta skede. På onsdag kväll blir det sockenträff i IOGT-lokalen i Gärdslösa.
Skriv en kommentar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar