MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 8 september 2016

Fortsatt kommunal snigelgång

Det är torsdagsmorgon och än har inte mejlet som kommunen fick från Kommunal för över två månader sedan nått oss som är ledamöter i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen och som mejlet var ställt till. Detta trots att det idag blir tre dagar sedan mejlets existens avslöjades av Kommunals representant vid budgetmötet och att tillförordnad kommunchef - samtidigt som jag -  dagen efter fick samma mejl direkt från Kommunal och nu har haft två dagar på sig att kunna mejla vidare till oss ledamöter. 
Är det så svårt att vidarebefordra ett mejl? Det finns ju faktiskt färdiga mejladresslistor till både kommunfullmäktiges och till kommunstyrelsens ledamöter, så det är bara ett par knapptryck på tangentbordet som behövs! 
Eller utgår våra tjänstemän i Stadshuset från att samtliga ledamöter läser Lubbes blogg och därmed redan har fått informationen från Kommunal. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar