UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 8 september 2016

Fortsatt kommunal snigelgång

Det är torsdagsmorgon och än har inte mejlet som kommunen fick från Kommunal för över två månader sedan nått oss som är ledamöter i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen och som mejlet var ställt till. Detta trots att det idag blir tre dagar sedan mejlets existens avslöjades av Kommunals representant vid budgetmötet och att tillförordnad kommunchef - samtidigt som jag -  dagen efter fick samma mejl direkt från Kommunal och nu har haft två dagar på sig att kunna mejla vidare till oss ledamöter. 
Är det så svårt att vidarebefordra ett mejl? Det finns ju faktiskt färdiga mejladresslistor till både kommunfullmäktiges och till kommunstyrelsens ledamöter, så det är bara ett par knapptryck på tangentbordet som behövs! 
Eller utgår våra tjänstemän i Stadshuset från att samtliga ledamöter läser Lubbes blogg och därmed redan har fått informationen från Kommunal. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar