God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 25 september 2016

Bylund eller nämnden - om det var minsta stake i nämnden!

Dom flesta av er har väl läst att utbildningschef Lars Bylund har polisanmält föräldrar för att de velat skydda deras barn som behandlats illa av personal på förskolan - och att han har gjort detta i utbildningsnämndens nämndens namn utan att nämnden har fått veta något förrän det avslöjades i Ölandsbladet. 
Om det var minsta stake i utbildningsnämnden så skulle den gemensamt kräva utbildningschefens avgång. Bylunds avgång eller så skulle hela nämnden avgå med omedelbar verkan precis som ordföranden Monica Enberg nu har gjort!
Skriv gärna en kommentar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar