NÄSTA DIREKTSÄNDNINGAR från Stadshuset i Borgholm:
  • Från SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Ärendelista med handlingar finns här en vecka innan. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
  • från KOMMUNFULLMÄKTIGE samma kväll måndag den 20/11 med start kl 18: Budgetmöte inför 2018. Ärendelista med handlingar finns här en vecka innan. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 18
  • från KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13. Ärendelista med handlingar finns här en vecka innan. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 13
  • från SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 11 september 2016

Summering av dagen

Det är inte bara i kommunerna som det har varit halvtid mellan valen idag. Att dagen även utgjort halvtid mellan riksdagsvalen påmindes jag om i mitt favoritradioprogram "Godmorgon Världen!" i förmiddags.
Där var också satirinslaget "Public service" med sina skickliga imitatörer tillbaka - efter ett alldeles för långt sommaruppehåll. Ordningen känns återställd! 
Så har vi idag även påmints om vad som hände för 15 år sedan - terrordåden den 11 september 2001 - som påverkat världen sedan dess. Vid attentatet mot de båda skyskraporna i New York dödades tre tusen personer - lika många människor som den bofasta befolkningen i Borgholms stad - och skadades lika många som kommunmedborgarna i resten av kommunen! Därtill har vi alla andra som mist nära och kära anhöriga och vänner. Kanske som hela Ölands befolkning och många fler därtill. 
Känns egentligen helt ofattbart!
Inte minst denna vackra sommarsöndag i september när jag passade på att plåta några stora - aningen torra - champinjoner som stod på rad i naturreservatet vid Södra Greda! 
 
Exakt vid denna tid motsvarande söndag om två år stänger vallokalerna nästa gång i vår kommun. Ska bli spännande att se om det då blir mera skillnad än efter förra valet. Det kunde nog behövas! 
Om man nu får hålla sig till det lokala trots allt som händer i världen.
Foto: Per Lublin 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar