Nästa DIREKTSÄNDNING FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir från
 • Kommunstyrelsen tisdag 24/10 med start kl 9 (OBS tiden!). Heldagsmöte om bl a budgetförslag, om- eller nybyggnad av Åkerboslokan samt medborgarförslag om att återföra årskurs 6 från Slottsskolan till de skolor där övriga mellanstadieelever går. Ärendelista med handlingar. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare. Mötet kan även följas i direktsändning HÄR från start kl 9 den dagen
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på just den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 18 september 2016

Första sockenträffen

För en vecka skrev jag om Det viktigaste som har hänt på länge och imorgon måndagkväll kl 18.30 kör vi igång med första sockenträffen. 
Det blir i skolmatsalen i Köpingsvik där både Köping- och Egbybor - och även andra kommunmedborgare - får komma och tala om hur det här med demokrati ska fungera i vår kommun! 
På onsdag kväll kommer turen till Gärdslösa-Bredsättra och där blir det i IOGT.lokalen.
Viktigt att politikerna som kommer till träffarna får höra att det inte räcker med medborgarinflytande en gång vart fjärde år! 

4 kommentarer:

 1. Det här gillar vi, Lubbe!

  SvaraRadera
 2. Det här gillar vi, Lubbe!

  SvaraRadera
 3. Menar politikerna verrkligen allvar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kalle!
   Dom har nog inget annat val.
   Den politiker som skulle svika den här gången torde vara körd!

   Radera