MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 4 september 2016

Utbildningsnämnden har börjat stänga dörren - varför så ljusskygga?

Det verkar som om utbildningsnämnden inte vill stå för vad dom håller på med. Eller om det är utbildningschefen Lars "Mr Mer" Bylund som vill mörklägga. I alla fall var det nu i veckan andra gången på rad som utbildningsnämnden hade helstängt om sitt sammanträde. Förra gången var i juni - innan sommaruppehållet. 
Då skulle medarbetarenkäten diskuteras och det var nog väldigt känsligt. Det har ju bland annat framkommit att enkäten avslöjar ett stort missnöje bland kommunens rektorer med deras chef.
Den här gången skulle Runstens skola diskuteras med anledning av ett medborgarförslag om att återupprätta skolan efter fiaskot med nedläggning. Den diskussionen tycks uppenbarligen inte heller tåla dagens ljus. 
Nästa gång som utbildningsnämnden ska ha sammanträde blir den 28 september. Sker även detta bakom slutna dörrar blir det tredje gången gillt. Då står det klart att utbildningsnämnden vill hemlighålla vad dom sysslar med. 
Vad blev det då isåfall av den nya öppenhet som det skröts så mycket om i samband med att det kom nya kvastar till makten i kommunen efter valet för två år sedan? 
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar