UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 5 oktober 2016

Adjö med Bylund utan någon fallskärm!

För den som undrar kan jag tala om att jag har kollat utbildningschef Lars Bylunds anställningsvillkor och där finns ingen tillstymmelse till fallskärm inskriven. Enligt personalchef Ann Nilsson - som granskat saken - finns heller inga andra handlingar upprättade som skulle kunna berättiga till någon slags fallskärm, vare sig för Bylund eller någon annan chefstjänstemän. 
Och det kan ju vara tryggt att veta när frågan inte längre är "om" utan hur Bylund snarast möjligt ska skiljas från sin tjänst. Med tanke på hur han har betett sig mot dem han är tillsatt för att tjäna så borde det inte vara så svårt att bli kvitt honom! Ju förr desto bättre! 
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar