November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 15 oktober 2016

Världspremiär i Högsrum

Den kommunala nämnden Styrelsen för Inbördes beundran aktualiserades igår när Räpplinge-Högsrumamatöterna hade världspremiär för sin nya pjäs "Arkitekt, Politik & Kaffesump" i Klockaregården i Högsrum. Bra spel, roande och trevligt och publiken bjöds på kaffe och smörgåsar, ungefär som i kommunfullmäktige. 
Roande i Högsrum

Vill inte avslöja mer
Måhända har "Leos lekstuga" på torget i Borgholm varit förebild för arkitektens revolutionerande planer för den lilla stadens torg i pjäsen? 
Mer om handlingen vill jag inte avslöja, men däremot gärna tipsa att nästa föreställning blir i Gärdslösa fredag den 28/10, i IOGT-lokalen där närmare bestämt.
 Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar