UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 15 oktober 2016

Världspremiär i Högsrum

Den kommunala nämnden Styrelsen för Inbördes beundran aktualiserades igår när Räpplinge-Högsrumamatöterna hade världspremiär för sin nya pjäs "Arkitekt, Politik & Kaffesump" i Klockaregården i Högsrum. Bra spel, roande och trevligt och publiken bjöds på kaffe och smörgåsar, ungefär som i kommunfullmäktige. 
Roande i Högsrum

Vill inte avslöja mer
Måhända har "Leos lekstuga" på torget i Borgholm varit förebild för arkitektens revolutionerande planer för den lilla stadens torg i pjäsen? 
Mer om handlingen vill jag inte avslöja, men däremot gärna tipsa att nästa föreställning blir i Gärdslösa fredag den 28/10, i IOGT-lokalen där närmare bestämt.
 Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar