UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 23 oktober 2016

Efterlängtad nyhet för många: Ewa Ekman slutar!

Igår fick jag kännedom om att socialchef Ewa Ekman har sagt upp sig från sin tjänst och ska sluta, en nyhet nog så god som någon som jag härmed kan kavla ut först av alla media! 
Säkert en efterlängtad nyhet för åtskilliga inom socialförvaltningen och övrig personal och jag är ganska övertygad om att de flesta ledamöter i socialnämnden nu drar lättnadens suckar. 
Den nämndens sammanträden har ju varit hemska och verkat totalt styrda av en klick tjänstemän med Ewa Ekman i spetsen. Bedrövligt att ordföranden Gunilla Johansson (S) har låtit dem få hålla på! 
Kan tänka mig att Ekmanskan snabbt som ögat valt att söka sig bort och få en ny chefstjänst på annat håll innan socialnämnden skulle känna sig inspirerade att göra likadant som utbildningsnämnden har gjort med sin förvaltningschef. 
Det börjar röra på sig!  

2 kommentarer:

 1. HURRA!!!!
  Har Yvonne Berneke och Hillevi Österbo också vett nog i skallen att lämna sina poster innan dom blir utkastade?
  Alla vi anställda kommer att dra en djup suck av lättnad när dom försvinner också.
  Berneke har terroriserat oss i flera år med sina chefers goda minne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför inte gå på socialnämndssammanträdet på tisdag och lyssna? Kul om någon ville filma också, eftersom jag är upptagen i kommunstyrelsen samtidigt. Går ju att lägga ut på youtube så att alla får se och höra. Det börjar öppet för press och allmänhet att vara med från kl 9.00

   Radera