God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 4 oktober 2016

Hög tid att vakna! Kommunledningen har fått bollen

Fem dagar efter att utbildningsnämnden i Borgholm enhälligt förklarat sig missnöjd med sin utbildningschef verkar det som att kalmartidningarnas lokalredaktion i staden har vaknat. I dagens nummer av kalmartidningarna finns nämligen följande lilla korta artikel på Ölandssidan:Om en kvart klockan åtta ska kommunstyrelsens arbetsutskott (som tillsammans med tillfördnad "kommunchef" utgör själva kommunledningen i Borgholm) sammanträda i kommunalrådets tjänsterum på Stadshuset - precis som hittills bakom lyckta dörrar.
Ska nu även kommunledningen vakna? 
Utbildningsnämnden har nu lämnat över bollen och kommunledningen måste faktiskt göra något! 
Kommentera gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar