UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 17 oktober 2016

Strutspolitik - utebliven information från utbildningsnämnden!

En sedan länge uppsatt punkt på dagordningen på kvällens fullmäktigesammanträde var Information från utbildningsnämnden. Märkligt nog ströks den punkten från dagordningen när den som bäst borde vara på sin plats. 
Kommunfullmäktiges ledamöter - kommunens folkvalda församling - har således inte fått någon annan information efter den turbulens som varit i utbildningsnämnden - och dom missförhållanden som avslöjats kring förvaltningsledningen - än vad som gått att läsa sig i Ölandsbladet och på min blogg och vad som måhända spritt sig "från mun till mun".
Trots att det faktiskt fanns ledamöter i salen som tillika är ledamöter i utbildningsmännen och som säkert både velat och kunnat ge en redogörelse så tilläts ingen information i detta sammanhang. Trots allt prat om öppenhet. Jo pyttsan!  
Punkt 4. Information som inte fick ges
Hör HÄR hur det lät när punkten 4 skulle komma upp!
När strutsen blir rädd för verkligheten sticker den huvudet i sanden. Men någon gång måste den dra upp huvudet igen och befinna sig i verkligheten. 
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar