God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 2 oktober 2016

Festen är över

Skördefesten är över. 
Det har varit lite avslaget idag. även om torghandeln i Borgholm höll igång mitt på dagen och en del butiker har haft öppet trots att det är söndag. Stora karavaner av besökare har nu lämnat Öland i långa köer längs vägarna. Borgholm verkar bli lämnat åt sitt öde och Storgatan ter sig allt ödsligare för var timme som går. Vilken skillnad mot det myllrande folklivet på Storgatan igår! 
Mörka moln tornar upp sig över sundet och rullar in över staden. Man kan undra vad som väntar. 

Gissar dock att en summering av årets Skördefest kommer att bli klart positiv för både Borgholms och hela Ölands del. Kanske rentav rekord. En kvarts miljon människor som "skördefestat" på Öland under dessa dagar har det talats om! 
Det är skillnad mot första första gången för tjugo år sedan, när torghandlaren Christer Boman sade i ett TV-inslag som sändes i "repris" häromdagen: 
"- Vi får se vad det blir av det!" 
Foto: Per Lublin
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar