UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 2 oktober 2016

Festen är över

Skördefesten är över. 
Det har varit lite avslaget idag. även om torghandeln i Borgholm höll igång mitt på dagen och en del butiker har haft öppet trots att det är söndag. Stora karavaner av besökare har nu lämnat Öland i långa köer längs vägarna. Borgholm verkar bli lämnat åt sitt öde och Storgatan ter sig allt ödsligare för var timme som går. Vilken skillnad mot det myllrande folklivet på Storgatan igår! 
Mörka moln tornar upp sig över sundet och rullar in över staden. Man kan undra vad som väntar. 

Gissar dock att en summering av årets Skördefest kommer att bli klart positiv för både Borgholms och hela Ölands del. Kanske rentav rekord. En kvarts miljon människor som "skördefestat" på Öland under dessa dagar har det talats om! 
Det är skillnad mot första första gången för tjugo år sedan, när torghandlaren Christer Boman sade i ett TV-inslag som sändes i "repris" häromdagen: 
"- Vi får se vad det blir av det!" 
Foto: Per Lublin
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar