November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 22 oktober 2016

Fullmäktigekvällens Heliga Smörgåsar

Så blev det dags för - vad som för de flesta ledamöterna tycks vara - kvällens viktigaste islaget: den halvtimmeslånga pausen med kaffet och De Heliga Smörgåsarna. Uppdukat på brickor i den bortre vestibulen:

Heliga smörgåsar i måndagskväll med skinka, salami, camembert, gurka, sallad och gul paprika på rågbrödsbotten


Närbild av ovannämnda


Lika heligt samma kväll med ost, päron och röd paprika på källarfranska som underlag

Närbild
  
Läckra bondkakor - inte bara för centerpartister

Pratsamt under kaffepausen i kommunfullmäktigesalen - till och med i Tysta bänken längst bak!
Under kaffepausen öppnar alla mun - även dom som är tysta under debatterna. 
Klicka här och lyssna på kvällens applåder för De Heliga Smörgåsarna!    
Foto: Per Lublin 
 Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar