God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 3 oktober 2016

Ny sedel med öländsk anknytning?

Nya mynt och nya sedlar dyker upp idag. De nya enkronorna blir små som tvåöringarna i mina tidiga år och kanske är värdet på dem detsamma. Dessa enkronor ska också innehålla koppar precis som den tidens tvåöringar gjorde, men kanske inte lika mycket. Dessutom får vi tvåkronor igen. De nya mynten ska ha kungens porträtt.
På de nya sedlarna ska det däremot finnas porträtt av icke kungliga celebriteter, och det kan bli riktigt spännande att se vilka det blir. Vem som pryder den nya hundralappen vet jag inte, men beträffande femhundrakronorssedeln kan jag ju ha mina aningar.
Den har ju redan provtryckts lite. Och lite öländsk anknytning kan ju inte skada i detta sammanhang. Det bjuder jag på.

1 kommentar:

  1. Lysande idé!
    Om det kommer igång på allvar (!), kan vi spränga bron och utropa monarki, speciellt om vi behåller Viktoria. Övriga Sverige kan ju hålla till godo med gamlingarna på Lovön.

    SvaraRadera