MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 6 oktober 2016

Ölandsbladet idag: Antingen avgår Bylund eller så avgår hela nämnden! Kommunstyrelsen har inte mycket att välja på!

Av Ölandsbladet idag framgår att antingen avgår Lars Bylund eller så avgår hela utbildningsnämnden. Kommunstyrelsen har därför inte mycket att välja på. 
Att Bylund skulle "få betalt" för att sluta - som antytts som en möjlighet - skulle dock vara helt oacceptabelt. Bylund har agerat på ett sådant sätt att det finns fullt fog för att avskeda honom med omedelbar verkan. 
Alternativet - om kommunstyrelsen skulle fega - är uppsägning med omplacering under uppsägningstiden. Och isåfall till en syssla där han inte kommer ha med människors väl och ve att göra, ej heller syssla med utredningar som kan komma att beröra människor. 
Att döma av kalmartidningarna idag så jobbar Bylund vidare med skolfrågorna och uttalar sig som om ingenting har hänt. Är det ingen som har haft vett att "time-outa" honom tills kommunstyrelsen har hunnit komma till beslut?!!! 
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar