God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 5 oktober 2016

Borgholm rasar som skolkommun

I en färsk rankning av Lärarförbundet om Sveriges bästa skolkommuner har Borgholms kommun - trots att vi ligger på plats 14 bland kommuner med största andelen välutbildade lärare (så man ju inte skylla på lärarnas kunskaper precis) - rasat från 34:e plats till plats 104 när allt är sammantaget. Sjuttio pinnhål ner på skalan!
Detta är en anmärkningsvärd djupdykning för vår kommun, där sambandet med utbildningsförvaltningens ledning knappast kan uteslutas. Vi minns kanske orden från en insändarskribent i förra veckan: det var något om att en fisk ruttnar från huvudet och nedåt ... 
Kommentera gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar