MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 11 januari 2017

Även Helena - som flyttar till vår kommun med sin familj - önskas lycka till!

Tillsättningen av tjänsten som utbildningschef som sedan följde var som en repris av tillsättningen av socialchef, där den lika överraskande inbjudna enda kandidaten också gick runt bordet och tog alla i hand. 
Till detta lite ovanliga drag hade dom båda säkert blivit rådda av skickliga regissören Ann Nilsson. 
Medan Anna Hasselbom Trofast hade gått medsols runt bordet gick däremot Helena Svensson motsols, det var väl den enda skillnaden. 
Även Helena svarade på frågor, men mer försiktigt. På samma sätt sätt kändes det som att Helena hade lovats jobbet redan innan hon kom till Borgholm, så det var tydligen bara att klubba igenom tillsättningen så snart som hon hade lämnat rummet. 
Här kan vi vänta en hel familj som flyttar från Värnamo och bosätter sig på norra Öland, vilket känns bra.
Även Helena gratuleras till det nya jobbet! Att hon blir en bättre chef än den tidigare utbildningschefen råder inget som helst tvivel, sämre än den tidigare kan väl ingen bli! 
Även Helena står inför uppgiften att rensa upp i förvaltningsledningen. Utbildningsnämnden hjälper henne säkert med att peka ut vilka som ska bort. Den nämnden har ju på sistone visat sig lite tuffare än socialnämnden gentemot tjänstemän som tror att dom är mer än dom är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar