Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 26 januari 2017

... och idag blir det direktsändning från Samhällsbyggnadsnämden!

Det börjar kl 9 nu på förmiddagen och då kan du klicka HÄR för att hänga med. Annars kan du förstås om du vill sitta med som åhörare i KS-rummet högst upp i Stadshuset.
Enligt kallelsen börjar det med en öppen del (gissningsvis på en timme) med bl a information från förvaltningen. 
Sedan blir det en sluten del (där sändningen upphör, ingen får filma och inga åhörare får vara kvar) som kommer att handla om en planändring av kvarteret Resedan samt en massa bygglovsärenden m m som rabblas upp i kallelsen.
Har förstås väldigt svårt att förstå varför dessa ärenden egentligen behöver behandlas bakom lyckta dörrar. Varför kan inte alltihop vara öppet? 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar