God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 31 januari 2017

Att träna på kalmarvis

Tro det eller ej, men kalmariter som ska "träna" - som det så fint heter - åker helst bil ända fram till dörren till träningslokalen. Hos Friskis och Svettis i gamla chokladfabrikens lokaler vid Norra vägen i Kalmar välkomnar man nu det nya parkeringsdäck som planeras alldeles intill. Detta står att läsa om i en kalmartidning idag. 
- Äntligen, säger verksamhetschefen till tidningen och påpekar att det kan vara ont om parkeringsplatser i närheten av gymmet.
Nej hur skulle det se ut om dom ska till träningen ska behöva gå hundra meter från bilen, då orkar dom ju inte träna. Kanske kan man underlätta för gymmets besökare genom att installera en rulltrappa i entrén så att dom även slipper gå några trappsteg?
Ja nog är dom lite knepiga i Kalmar om man får se det ur öländsk synvinkel. 
Kommentarer 

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att "kalmariter" måste vara de lataste av smålänningar, detta tycks även de norska ägarna till sportvaruhuset XXL ha varit medvetna om inför nybyggnationen av XXL-huset. I XXL-huset har man byggt ett parkeringshus i bottenplanet, några få trappsteg upp från P-husets plan möter besökaren modifierade rulltrappor där trapporna har tagits bort och ersatts med en plan yta allt för att den sällsynta smålänningsarten "fothaskas-kalmariter" ska slipa lyfta på sina kortskideliknande fötter under tarnsporten upp till affärsytan.

    SvaraRadera