UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

tisdag 31 januari 2017

Att träna på kalmarvis

Tro det eller ej, men kalmariter som ska "träna" - som det så fint heter - åker helst bil ända fram till dörren till träningslokalen. Hos Friskis och Svettis i gamla chokladfabrikens lokaler vid Norra vägen i Kalmar välkomnar man nu det nya parkeringsdäck som planeras alldeles intill. Detta står att läsa om i en kalmartidning idag. 
- Äntligen, säger verksamhetschefen till tidningen och påpekar att det kan vara ont om parkeringsplatser i närheten av gymmet.
Nej hur skulle det se ut om dom ska till träningen ska behöva gå hundra meter från bilen, då orkar dom ju inte träna. Kanske kan man underlätta för gymmets besökare genom att installera en rulltrappa i entrén så att dom även slipper gå några trappsteg?
Ja nog är dom lite knepiga i Kalmar om man får se det ur öländsk synvinkel. 
Kommentarer 

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att "kalmariter" måste vara de lataste av smålänningar, detta tycks även de norska ägarna till sportvaruhuset XXL ha varit medvetna om inför nybyggnationen av XXL-huset. I XXL-huset har man byggt ett parkeringshus i bottenplanet, några få trappsteg upp från P-husets plan möter besökaren modifierade rulltrappor där trapporna har tagits bort och ersatts med en plan yta allt för att den sällsynta smålänningsarten "fothaskas-kalmariter" ska slipa lyfta på sina kortskideliknande fötter under tarnsporten upp till affärsytan.

    SvaraRadera