UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

tisdag 17 januari 2017

Nytt parti i Borgholms kommunfullmäktige: "Vallentunapartiet"

Borgholms kommunfullmäktige  började det nya året med ett nytt parti - utöver de nio som funnits i kommunfullmäktige hitintills under denna mandatperiod - nämligen "Vallentunapartiet" (Vp). Partiet består av tidigare vallentunabon Karl-Gustav Stegermark ("Stegis" som han kallar sig). 
Stegermark är sedan några år tillbaka boende strax intill Halltorps gästgiveri och blev efter senaste valet invald i Borgholms kommunfullmäktrige för moderaterna, ett parti som han i förra månaden bröt sig loss från och kommer nu att köra sin egen linje i kommunfullmäktige. Den stegermarkska politiken torde gå ut på att man ska göra i Borgholms kommun som man har gjort i Vallentuna.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar