TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 26 januari 2017

Klart på en halvtimme

Den öppna delen av Samhällsbyggnadsnämndens möte gick raskt, den var klar på en dryg halvtimme. Publiken var inte stor, den bestod bara av två personer i lokalen (KS-rummet), dels var det jag (som filmade och direktsände det hela med min mobiltelefon) och dels var det kommunalrådet Ilko Corkovic som ville se vad dom hade för sig. Dessutom var det tydligen åtta personer som följde föreställningen "lajjv" via nätet. Så det var en publik på tio personer totalt (mig och Ilko inräknade).
Den som missade kan följa den öppna föreställningen i en repris genom att klicka här
Ordföranden Lennart Bohlin kom tydligen inte ens på tanken att hindra mig från att filma. Annars kunde man ju ana oråd just för att han hette Lennart. 
Skämt åsido så ska ju förstås inte alla som heter Lennart behöva lida för att dom har samma förnamn som Lennart Andersson (S). Och skämta ska man kanske dessutom passa sig för när det gäller spritt språngande idioter. Sådana kan vara ganska oberäkneliga. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar