MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 27 januari 2017

Vad säger länets socialdemokrater om Lennart Anderssons våldsamma angrepp mot en grundlagsfäst rättighet?

Som de flesta av oss förhoppningsvis vet, så firar den svenska tryck- och yttrandefriheten i år sitt tvåhundrafemtioårsjubileum. Även om den mellan varven har suttit lite trångt till, så är den en grundlagsfäst rättighet som vi kan vara stolta över, en grundlagsrättighet som Sverige varit först med i världen. 
Därför är det så tråkigt med det som hände i tisdags. Våld är aldrig acceptabelt som medel i politiken, inte ens på utbildningsnämndsnivå. Men när våldet riktar sig mot en medborgares rätt att använda sig av sin grundlagsfästa rättighet att sprida offentlig information - och dit räknas att filma och direktsända vid ett offentligt sammanträde, då är en värre gräns passerad! 
Det går därför inte att bara stryka ett streck över det inträffade, blunda och tro att det inte ska inträffa igen. Här måste ageras. 
Vad säger våra socialdemokratiska politiker? D v s partikollegorna till lokalpolitikern Lennart Andersson som uttryckligen "förbjudit" mig använda mig av min grundlagsfästa rättighet att spela in och sända från ett offentligt sammanträde, som sagt sig  "skita i" om medborgarna därigenom inte kan få den insyn som är avsikten med filmandet och som  med våld har försökt att tilltvinga sig den mobilkamera som jag har sänt och sänder med. 
Vad säger dessa socialdemokrater nu? Dom socialdemokrater som med rätta reagerade mot partikollegan och Kalmarpolitikerns Roland Petterssons våldsbejakande facebookinlägg om Donald Trump i början av veckan och samtidigt såg till att Roland Pettersson mångåriga politiska karriär fick ett brådstörtat slut. Allt gick ju på en enda dag!
Hur länge ska Lennart Anderssons partikamrater tiga nu?
Om ni missat vad som hände kan ni läsa HÄR och sedan klicka på länken till filminspelningen. 

1 kommentar:

  1. "Vad säger länets socialdemokrater"... ... ... ? Förmodligen samtycker de och svarar med bedövande tystnad!

    SAP:arna nu för tiden är mycket besvärade av svenska folkets GRUNDLAGSFÄSTADE RÄTTIGHETER detta då dessa lagar och svenska folket uppfattas som ett hot mot sekten SAP:s totalitärisminspirerade maktutövande och SAP-sektens överlevnad.

    Det är inte ömöjligt att socialdemokraten Lennart Andersson är VIP-seniormedlem i SAP-sponsrade AFA/EXPO. Dessa SAP-sponsrade terrorister är omåttligt förtjusta i att använda fysiskt som psykiskt våld mot enskillda personer, organisationer, fria nätverk och liknande samanslutningar som i trots mot SAP-sekten hävdar svenska folkets i Sverige gällande "Lagfästa fri och rättigheter".
    Kalmarsossen Roland Pettersson:s fd kamrater inom SAP-rörelsen känner säkert stor sympati för R Pettersson och hans önskan ang D Trump, men då dylika uttalanden blir offentliggjorda faller bilan utan prut. SAP-sekten har helt klart inspirerats av Sverige Demokraternas sk "nolltoleransregel" - detta att SAP har fått rätta sig efter SD-etik måste för varje SAP:are kännas som en enorm maktprestigeförlust.
    SvaraRadera