MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 5 januari 2017

Inte stoppat, bara missat! Bollar vidare ...

Har nu i denna tidiga morgonstund upptäckt ett par kommentarer som legat alldeles för länge i bloggens inbox och väntat på att bli publicerade. Kommentarer till ett par inlägg som jag gjorde i december och som jag bara råkat missa. Dom har alltså inte blivit stoppade på något sätt och jag har redan nu klickat på publiceringsknappen för dem båda två. 
Som plåster på såren för att dom har fått vänta så länge på publicering lägger jag även ut dem här och NU i detta inlägg! Där dom syns lite bättre än bara som länkar till gamla inlägg.
Båda är anonyma. 
Den första är en kommentar till mitt inlägg Schabrak till hotellbygge har förstört den fina badstranden i Köpingsvik som jag skrev den  9 december. Kommentaren är inskickad den 17 december och lyder så här:  
Det är bra att kommunen går med på saker så Borgholms kommun går framåt. Tur är att du inte sitter vid makten och kommer inte göra det heller!
Där fick han så han teg, tyckte nog den som skrivit den kommentaren. 
Den andra kommenterar mitt inlägg Stängda dörrar hos socialnämnden idag. Ska nämnden ingripa mot återstoden av "chefstrojkan"? från den 20 december. Kommentaren som är inkommen till boxen den 22 december lyder: 
Nu har Kommunstyrelsen ett ypperligt tillfälle att göra sig av med de två kvarvarande despoterna inom Socialförvaltningen,Yvonne Berneke och Hillevi Österbo. 
Men det vågar dom inte. 
Personliga förhållanden, hållhakar och indirekta hot kommer man tydligen långt med i Borgholms Kommun. 
Kommunstyrelsen har struntat i personalens välmående i så många år nu så varför skulle dom helt plötsligt se till så att vi inte behöver vara rädda längre för dom här två människorna.  
Berneke sprider skräck och hotelser omkring sig dagligen genom en härskarteknik som hon har utvecklat till ett knivskarpt arbetsredskap och praktiserar detta dagligen mot alla i hennes omgivning. 
Kommunstyrelsen är något som ingen av oss anställda inom Borgholms kommun tar på allvar eftersom de inte tar oss på allvar. 
Socialnämnden är bara ett stort skämt för oss med den nepotism, av sällan skådat slag, som försiggår där med Gunilla Johansson som håller i taktpinnen. 
Att Ilko Corkovic över huvud taget inte ens är medveten om detta eller låtsas som om att det inte finns blir ju än mer skrattretande. 
I Borgholms kommun ska alla som är anställda utom de med chefs- eller tjänstemannaposition hålla käften och vara glada så länge dom får vara kvar för om inte annat så ser Yvonne Berneke och Hillevi Österbo till att du vet din plats. 
Varför är det ingen i Kommunstyrelsen som reagerar mot dessa två fruktansvärda människor som gör vårat arbete, som vi älskar under normala omständigheter, till en pina? 
Varför?? 
Varför? 
Varför...
Bollar frågan vidare till Ilko Corkovic och kommunstyrelsen, Gunilla Johansson och socialnämnden, Yvonne Berneke och Hillevi Österbo och ger dem möjlighet att svara respektive kommentera. 

1 kommentar:

  1. Den administrativa chefen glömdes bort... tillhör den gruppen som orsakar personalens psykiska ohälsa!

    SvaraRadera