God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 12 januari 2017

Upptagen Johan Persson ligger efter Stjernkvist

Lars Stjernkvist
då det begav sig
under Almedalsveckan
i Visby 2004

I dagens nummer av Dagens Samhälle nämns Köpingsviksbördige kommunalrådet i Kalmar Johan Persson (S) på andra plats bland Sveriges mest omskrivne kommunalråd under året som gått. Förstaplaceringen gick till kommunalrådet i Norrköping Lars Stjernkvist, som tidigare har varit partisekreterare (s), ni vet han med den stora kalufsen. 
Så omskriven som Johan har varit kan man ju förstå om han har haft svårt att hinna svara på min fråga om hur hans landsbygdsutredningens slutliga förslag på något sätt skulle kunna gynna Borgholm och norra Öland.
Ett litet tips till Johan om han vill slå Stjernkvist och hamna högst på prispallen igen* kan ju vara att anlägga röd mustasch och trä en krullig yvig ullårsperuk över skallen  :-)
Teckning: Per Lublin 
*) Fotnot: Johan Persson toppade denna eminenta lista 2013. 
 Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar