God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 19 januari 2017

Föredömligt snabbt skrivet protokoll

Föredömligt snabbt har protokollet från kommunfullmäktigemötet i onsdags nu blivit både skrivet och justerat. Det blev klart i går eftermiddag, bara 42 timmar efter att mötet var avslutat. 
Och då finns det också på sidan 2 i början av protokollet - som du i dess helhet kan se HÄR - en meny där man lätt via dom ljusblå länktexterna kan klicka sig till de olika ärendena.
Ungefär som jag i går morse presenterade en motsvarande meny till de olika ärendena i filminspelningen från mötet. 
Sen kanske det kan vara mer givande att via filminspelningen se och höra hur det gick till i verkligheten än att bara läsa i protokoll (där själva debatten aldrig kommer med). 
Men båda sakerna behövs. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar