God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 4 januari 2017

Stormvarning för Ölandssund. Risk att fastlandet blir isolerat!

Det här skrev jag och publicerade mitt på dagen idag onsdag. Av någon obegriplig anledning försvann inlägget från bloggen någon gång nu på kvällen. Blåste bort? Men det känns dessvärre fortfarande ganska aktuellt så jag lägger upp det här igen:
Just nu ska man nog helst hålla sig inne om man kan. Vinden närmar sig stormstyrkor och vattnet stiger vid hamnen och i sjömarkerna norr om stan.
På Ölandsbladets helt färska film som du kan se om du klickar här - och sen på den stora startpilen i bildrutan som kommer upp - kan du se hur vattnet bland annat översvämmar marknadsplatsen och parkeringen vid Sjöstugebadet.
Och så här ser det i nuläget ut på stillbilder från Inre hamnen:
Brottsjöar vid Strand
Svårtillgängligt kallbadhus. I fara?
Enligt uppgift ska busstrafiken över den stora bron mot fastlandet ha ställts in på grund av vädret och det finns risk att bron stängs av för all trafik. Isåfall blir fastlandet isolerat! 
Foto: Jeanette Schnelzer 
Kommentera gärna!

1 kommentar:

  1. Tack för att du håller oss bortflyttade övningar underrättade om kommunens tillstånd! Här de!

    SvaraRadera