UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 14 januari 2017

Carin och kajorna

Äntligen har en filmare upptäckt vilken fantastisk samlad luftakrobatik som kajorna erbjuder till beskådning varje dag i kvällningen här över Borgholms stad. Det är Ölandsbladets Carin von Post som från torget riktat filmkameran mot himlen.
Och så HÄR såg det ut som Carin spelade in, klicka på pilen i bilden med fågelsvärm som dyker upp och njut av kajornas uppvisning! En helt vanlig dag under julveckorna. 

PS. Min bäste kompis när jag var så där en åtta nio år hette Kaj  - och kunde ibland bli kallad "Kajan" - och hans syster hette Carin. Vilket märkligt sammanträffande med tanke på den rubrik som jag råkat sätta över detta inlägg, eller hur?!
                                                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar