God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 14 januari 2017

Carin och kajorna

Äntligen har en filmare upptäckt vilken fantastisk samlad luftakrobatik som kajorna erbjuder till beskådning varje dag i kvällningen här över Borgholms stad. Det är Ölandsbladets Carin von Post som från torget riktat filmkameran mot himlen.
Och så HÄR såg det ut som Carin spelade in, klicka på pilen i bilden med fågelsvärm som dyker upp och njut av kajornas uppvisning! En helt vanlig dag under julveckorna. 

PS. Min bäste kompis när jag var så där en åtta nio år hette Kaj  - och kunde ibland bli kallad "Kajan" - och hans syster hette Carin. Vilket märkligt sammanträffande med tanke på den rubrik som jag råkat sätta över detta inlägg, eller hur?!
                                                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar