MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 17 januari 2017

Hade ledamöterna övat in sina fina anföranden förgäves?

När det lite senare blev dags för den allmänpolitiska debatten konstaterades det besviket bland ledamöterna  att pressen var inte längre kvar. Den enda journalisten som hade varit på plats fanns inte längre kvar. Hur det nu skulle bli med allt fint som dom hade övat in att säga i debatten och som och naturligtvis borde få stå i tidningen, funderade nog en och annan av de ledamöter som hade tänkt gå upp i talarstolen och briljera lite med att skälla på Sveriges regering, alternativt berömma den (beroende på partitillhörighet) samt framhålla den egna förträffligheten. Hade dom övat in sina fina anföranden förgäves? 
Dessa ledamöter kunde dock vara lugna, den enda journalisten (från en Kalmartidning) hade bara gått till sin lokalredaktion och satt och lyssnade på webbsändningen (möjligt att göra tack vare en viss person - min blygsamhet hindrar mig från att nämna vem) och satt och skrev, så nästa dag - d v s idag - skulle det stå en hel del i Kalmartidningen om vem som sade vad i debatten. 
Klicka på bilden så blir den större!
Ölandsbladet har dessvärre tidigare pressläggning, men det kommer säkert att stå en hel del om debatten även där, fast på torsdag istället. Det är alldeles utmärkt med webbsändningar som går att följa i efterhand. Då slipper journalister ifrån onödigt kvällsarbete när ändå inget hinner komma ut i tidningen förrän två dagar senare.                                                                                        
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar