God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 15 januari 2017

Flyttad rikspolisstyrelse med Löttorp som inflyttningsmagnet till norra Öland

Ska be att få presentera denna smått genialiska idé: 
Dels avskedas naturligtvis rikspolischefen Dan Eliasson med omedelbar verkan - ett krav som huvudparten av svenska folket torde stå bakom - vilket ger möjlighet till en behövlig nystart för det landets polisväsende. Och dels utlokaliseras Rikspolisstyrelsen från Stockholm till Löttorp på norra Öland. 
På Rikspolisstyrelsen arbetar enligt senaste siffror cirka 1600 personer, så det blir en god start på de 10000 statliga arbetstillfällen som Landsbygdsutredningen vill flytta från huvudstaden till landsbygden. 
Låt avfolkningshotade Löttorp blir en inflyttningsmagnet!
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar