UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 4 januari 2017

Robert Gustafsson i Löttorp ikväll

Ikväll gästas CentrumBio i Löttorp av icke helt okände komikern Robert Gustafsson - av svenska folket utsedd till världens roligaste man - i samband med visningen kl 19 av filmen "Hundraettåringen som smet från notan och försvann". Han kommer att vara på plats för att berätta om filmen innan den ska börja. Motsvarande har Robert Gustafsson även gjort vid någon föreställning när filmen har visats i Stockholm och i Oslo. 
Och nu ikväll har turen kommit till den nordöländska metropolen att få möta herr Riksståupparen på samma sätt.
Hundra spänn är biljettpriset för upplevelsen på biografen i Löttorp. Att jämföra med Folkan i Borgholm som tar 120 kronor per biljett för att få se samma film. Och där får man inte dessutom se och höra Robert Gustafsson personligen! 

Obs! Förväxla inte hundraettåringen som smet från notan med tvåhundraettåringen Borgholms stad! 

2 kommentarer:

 1. Hej Lubbe!
  Om man klickar på din länk till Hundraettåringen kommer man först till en trailer för den men stannar man kvar får man se hela filmen om Hundraåringen som försvann härom året alldeles gratis. Hur kommer det sig?
  Fundersamma jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fundersamma du!

   Vet inte varför det är så, men i vart fall är det inte mitt fel.
   Ta det som en bonus!
   :-)

   Radera