God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 18 februari 2017

Arla - kärleksfull mjölkjätte

Och så kan vi konstatera att den internationella mjölkjätten Arla varit vänlig att utnyttja Årets ölänning Hanna Karlsson i sin reklam på Alla hjärtans dag med en liten filmsnutt på cirka trettio sekunder som dom kallat "Arla hjärtans dag". Klickar du här och - sedan på startpilen som dyker upp - så kan du själv se.
Hanna säger till Ölandsbladet att kärleken till djuren inte inskränker sig bara till Alla hjärtans dag utan gäller årets alla dagar. Tydligen gäller detta också kärleken till Arla. Och Arla är naturligtvis kärleksfullt tillbaka och glömmer alla tankar på att sänka sin betalning till kobönderna för mjölken. 
Känner mig väldigt vänlig nu.
 Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar