UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 18 februari 2017

Arla - kärleksfull mjölkjätte

Och så kan vi konstatera att den internationella mjölkjätten Arla varit vänlig att utnyttja Årets ölänning Hanna Karlsson i sin reklam på Alla hjärtans dag med en liten filmsnutt på cirka trettio sekunder som dom kallat "Arla hjärtans dag". Klickar du här och - sedan på startpilen som dyker upp - så kan du själv se.
Hanna säger till Ölandsbladet att kärleken till djuren inte inskränker sig bara till Alla hjärtans dag utan gäller årets alla dagar. Tydligen gäller detta också kärleken till Arla. Och Arla är naturligtvis kärleksfullt tillbaka och glömmer alla tankar på att sänka sin betalning till kobönderna för mjölken. 
Känner mig väldigt vänlig nu.
 Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar