God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 17 februari 2017

Sofie Loirendal sitter inte JÄMT och tiger i kommunfullmäktige

Vi ska inte heller glömma bort det politiska stjärnskottet på den nordöländska stjärnhimlen Sofie Loirendal nu när det är Vänliga veckan. Jag har väl någon gång antytt att hon och hennes partikamrater i "Framtid Öland" jämt sitter och tiger i kommunfullmäktige. 
Men det gör dom faktiskt inte jämt. Bara en kväll i månaden när det är kommunfullmäktigemöte. 

PS. Det har till och med hänt någon gång att Sofie Loirendal då har gått upp i talarstolen. Fortsätt på den vägen Sofie, dina 150 väljare vill säkert höra vad du har att säja!
 
Också någon annan från hennes partibänk har faktiskt också någon gång hittat till kommunfullmäktiges talarstol. Rätt ska vara rätt.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar