UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 2 februari 2017

Nyttig på Vegetariska dagen

Det finns ju dagar till allt nuförtiden och igår var det Vegetariska dagen. 
Som gammal vegetarian - om än numera köttätande sådan - kände jag att dagen på något sätt förpliktade, så den fick bli helt och hållet köttfri! 
Började med hembakat fröbröd med smör och Boxholms goda gräddost till frukostkaffet. Fixade omelett med lite starkare ost och lättstekt charlottenlök som lunch och på kvällen blev det en middag på hemlagad LCHF-pasta (gjord på en smet av vispat ägg, bladspenat och fiberhusk), stekt broccoli och en  hemgjord ädelostsås samt ett rött fylligt vin (Zinfandel).
Kunde känna mig riktigt nyttig genom att åtminstone igår äta köttfritt och bidra en liten, liten, liten smula till att hejda den hotande klimatkatastrofen.
Hellre göra lite än göra ingenting.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar