UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 15 februari 2017

Vänligen bilder från revyn, men inte så bra

Varför hade du inga bilder med från revyn i fredags som du skrev om din blogg? Den frågan är det någon som i all vänlighet ställt mig så här under Vänliga veckan. Och visst, foton från föreställningen hade ju varit på sin plats i min lilla recension dagen efter. 
Men nu råkar jag ha tagit så många bilder tidigare att minnet i min mobiltelefon precis hade tagit slut just då, så jag fick låna en annan telefon. Och i den blev bilderna tyvärr långt ifrån lika bra som i min och väldigt otydliga. Men OK, jag ska bjuda på på dom minst dåliga. Så håll här till godo!
Hela revygänget i badrockar
Är det inte en landshövding som sitter därborta? 
Vid datorn och ringer samtal!

Stående till höger på scenen - "Borgholmsprofilen" Kjell Jakobsson
(fast inte i profil och inte i verkligheten)
Den som vill ha bättre bilder från ÖlandsRevyn kan ta chansen att försöka plåta själv. I Borgholm nu till helgen och nästa fredag i Källa.  
Vänligen Per Lublin  
Foto: Per Lublin  
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar