God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 12 februari 2017

Åtta roliga minuter

Har just lyssnat på veckans upplaga av favoritradioprammet i P1 " Godmorgon Värden!" och där bl a satirinslaget "pubblick sörrviss", denna gång med tävlingen "Vem vet bäst?" och besök av röster som statsminister Stefan Löfvens, Jimmie Åkessons, Anna Kinberg Batras (som lät som en buktalardockas), Ian Wachtmeisters och - delvis på utländska - utrikesminister Margot Wallströms. Du som missade kan klicka HÄR - och sedan på den blå pilrutan med vita texten LYSSNA (8:58 min) - och få dig åtta roliga minuter till livs!                                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar