UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 20 februari 2017

Tove Jansson som SSU-ordförande. Pinsamt för S i Borgholm

Kan inte låta bli att idag referera till den S-märkta kalmartidningen Östra Småland. Där framgår att Tove Jansson tycks ha återuppstått i form av ny ordförande för socialdemokratiska SSU Kalmar län. 
Ska hon månne lyckas värva några proselyter från den högst individualistiska Muminfamiljen? Kanske Snorkfröken eller självaste Mumintrollet? Eller ta f-n i båten och få med sig den elaka Lilla My? 
Apropå värvningskampanjer försöker nu självaste kommunalrådet Ilko Corkovic (S) att via FaceBook  få "sympatisörer" att bli organiserade s-medlemmar. 
Ja nog kunde S i Borgholms kommun behöva nya medlemmar alltid. Den dag som Ilko försvinner till Stockholm för nya djärva utmaningar i rikspolitiken, så står socialdemokraterna i Borgholm med bara nollor kvar. Se bara vad dom har placerat för personer på de nämndordförandeposter som S haft möjlighet att besätta, det är ju bara pinsamt! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar