TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 17 februari 2017

Ett lycka till för Lisbeth Lennartssson

Vi kör vidare med Vänliga veckan och nu är turen kommen till förra kommunalrådet Lisbeth Lennartsson, som jag redan i början av veckan lovade några vänliga ord innan veckan är till ända.
Idag kan Lisbeth nöjt stoltsera med att hon för tio år sedan var ett synnerligen uppskattat kommunalråd. Hon hade just gått in på sin andra period som kommunalråd och hade vid valet hösten innan fått mer än 1000 personkryss, vilket är rekord för ett öländskt kommunalråd som hittills ingen har slagit. 
Lisberh har även kommit att visa sig som en skicklig skådespelerska, såväl inom politiken som på scen inför betalande publik.
Sommaren 2008 gjorde hon succé som buskisprimadonna på Källa bygdegård i Theater Proximus´ uppsättning av Lars Molins träffsäkra och roliga "Kunglig Toilette". 
För två år sedan - sommaren efter att hon lämnat politiken - var det dags för ny teatralisk succé för Lisbeth, nu som hora hos Ölandsoperan i "Krigarkungen" på Borgholms slottsruin. 
Önskar henne lycka till på den nya inslagna vägen. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar