UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

fredag 17 februari 2017

Ett lycka till för Lisbeth Lennartssson

Vi kör vidare med Vänliga veckan och nu är turen kommen till förra kommunalrådet Lisbeth Lennartsson, som jag redan i början av veckan lovade några vänliga ord innan veckan är till ända.
Idag kan Lisbeth nöjt stoltsera med att hon för tio år sedan var ett synnerligen uppskattat kommunalråd. Hon hade just gått in på sin andra period som kommunalråd och hade vid valet hösten innan fått mer än 1000 personkryss, vilket är rekord för ett öländskt kommunalråd som hittills ingen har slagit. 
Lisberh har även kommit att visa sig som en skicklig skådespelerska, såväl inom politiken som på scen inför betalande publik.
Sommaren 2008 gjorde hon succé som buskisprimadonna på Källa bygdegård i Theater Proximus´ uppsättning av Lars Molins träffsäkra och roliga "Kunglig Toilette". 
För två år sedan - sommaren efter att hon lämnat politiken - var det dags för ny teatralisk succé för Lisbeth, nu som hora hos Ölandsoperan i "Krigarkungen" på Borgholms slottsruin. 
Önskar henne lycka till på den nya inslagna vägen. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar