NÄSTA DIREKTSÄNDNINGAR från Stadshuset i Borgholm blir:
  • Från SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Ärendelista med handlingar. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
  • från KOMMUNFULLMÄKTIGE samma kväll måndag den 20/11 med start kl 18: Debatt och beslut om kommunstyrelsens budgetförslag och taxeförslag inför 2018. Kallelse med övriga ärenden. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 18
  • från KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13. Ärendelista med handlingar. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 13
  • från SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 17 februari 2017

Ett lycka till för Lisbeth Lennartssson

Vi kör vidare med Vänliga veckan och nu är turen kommen till förra kommunalrådet Lisbeth Lennartsson, som jag redan i början av veckan lovade några vänliga ord innan veckan är till ända.
Idag kan Lisbeth nöjt stoltsera med att hon för tio år sedan var ett synnerligen uppskattat kommunalråd. Hon hade just gått in på sin andra period som kommunalråd och hade vid valet hösten innan fått mer än 1000 personkryss, vilket är rekord för ett öländskt kommunalråd som hittills ingen har slagit. 
Lisberh har även kommit att visa sig som en skicklig skådespelerska, såväl inom politiken som på scen inför betalande publik.
Sommaren 2008 gjorde hon succé som buskisprimadonna på Källa bygdegård i Theater Proximus´ uppsättning av Lars Molins träffsäkra och roliga "Kunglig Toilette". 
För två år sedan - sommaren efter att hon lämnat politiken - var det dags för ny teatralisk succé för Lisbeth, nu som hora hos Ölandsoperan i "Krigarkungen" på Borgholms slottsruin. 
Önskar henne lycka till på den nya inslagna vägen. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar