UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 2 februari 2017

Partier måste få tycka olika

Idag görs det stor affär i Ölandsbladet av att Framtid Öland och socialdemokraterna i vår kommun haft skilda meningar i kommunchefsfrågan. 
Men herrej-vlar, partier måste få tycka olika! 
Allt för länge har Framtid Öland fungerat som ett rent lydparti till kommunalrådet Ilko Corvovic (S). Det är väl bra om dom inte längre skulle vara det, tror jag att dom flesta av deras väljare tycker. 
Tror dock att det är för sent för Framtid Ölands del att till nästa val kunna framstå som det självständiga nya fräscha parti som man förväntade sig på norra Öland, eftersom det bara är nitton månader kvar till dess - och alltför många vallöften som har svikits. 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar