UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 12 februari 2017

Ideellt arbete - något som politiker inte alltid förstår

Skrev igår under rubriken Runstensandan i hembakt version
om det fantastiska arbete som ideella krafter i Runsten hade lagt ned på att förgylla pausen i ÖlandsRevyn med kaffe och hembakt. Dom ynka tjugo kronor som togs ut för varje fikabiljett räckte väl knappt för råvarorna till bullarna och kakorna och ens kaffet. Allt arbete som bakning, servering och disken efteråt utfördes gratis. 
Det här är väl något av kronan på verket av det myckna ideella arbete som utförs ute i bygderna för att stärka den sociala samvaron och som våra politiker - som själva sällan ställer upp gratis - har en tendens att ta som någonting självklart! Det är nog mycket som sker ute i bygderna som flertalet politiker inte förstår.
Ett stort tack till alla ideella krafter utan vilka hela vårt samhälle snart skulle braka ihop! Ni är värda mycket mer än bara ett erkännande!
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar